Lapseki İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve gençlik liderleri, Lapseki’nin kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla İki Al Atlı Şehitliği’ni ziyaret etti. Öğrenciler, Lapseki Belediyesi ekipleriyle birlikte şehitlik çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Lapseki’nin kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla ilçede gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında İki Al Atlı Şehitliği ziyaret edildi. Lapseki İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile gençlik liderleri, şehitlikte bir araya gelerek aziz şehitlerin hatırasını yad etti.

Ziyaret kapsamında öğrenciler ve gençlik liderleri, Lapseki Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte şehitlik çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile şehitlik alanının temiz ve düzenli tutulmasına katkı sağlandı.

Lapseki Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, öğrenciler ve gençlik liderlerine şehitlerin hatırasına gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür edildi.

Kurtuluş yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen anlamlı ziyaret ve temizlik çalışması, öğrencilerin tarih ve milli değerlerle bağ kurmasına yönelik bir etkinlik olarak gerçekleştirildi.