Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kepez Kitap Festivali ve İmza Günleri, 25-31 Ağustos 2025 tarihleri arasında Kepez Halk Kafede gerçekleştirilecek. Festivalin açılışı 25 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de yapılacak.
Festival süresince çok sayıda yazar okurlarıyla buluşacak. Açılış günü Turgut Çetin ve Serap Biçici okurlarıyla bir araya gelirken, 26 Ağustos Salı günü Hüseyin Şengil ve Benruh Sevil imza günlerinde yer alacak. 27 Ağustos Çarşamba günü Mustafa Atmaca ve Duru Oğuz, 28 Ağustos Perşembe Mehmet Akkan, 29 Ağustos Cuma Mustafa Gür, 30 Ağustos Cumartesi ise Gürsel Koyuncu ve Selma Yılmaz Mete okuyucularla buluşacak. Festivalin son günü 31 Ağustos Pazar günü ise Selçuk Kızıldağ ve Hatice Mısırlı imza günleriyle katılımcılarla bir araya gelecek.
Kepez Kitap Festivali, kitap severlere yazarlarla birebir tanışma ve eserlerini imzalatma fırsatı sunarken, kültür ve edebiyatın buluşma noktası olacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: