AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit Burunlular’ı ziyaret etti. Engelsiz yaşamı destekleyen projeler ve “Engelsiz Atölye” çalışmaları hakkında bilgi alan Gider, Burunlular’a misafirperverliği ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.
Ziyarete geniş katılım
Milletvekili Gider’e ziyarette, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Ragıp Barış, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Deniz ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Heyet, dernek binasında gerçekleşen görüşmede engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına yürütülen projeleri yakından inceledi.
Engelsiz Atölye projeleri dikkat çekti
Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi’nin son dönemde hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan “Engelsiz Atölye”, engelli bireylerin hem sosyal hem de mesleki açıdan gelişimlerini destekliyor.
Atölyelerde farklı branşlarda eğitimler verildiğini belirten Burunlular, engelli bireylerin üretime katılımını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Bu çalışmalar, engelli vatandaşların toplum içinde daha görünür ve aktif olmalarına katkı sağlıyor.
Gider: “Engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, engelli bireylerin toplumsal hayata katılımının önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubemiz, yürüttüğü Engelsiz Atölye çalışmalarıyla örnek projelere imza atıyor. Bizler de hem Çanakkale’de hem de ülke genelinde engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu tür çalışmaların daha da yaygınlaşması için desteklerimizi sürdüreceğiz.”
Burunlular’dan teşekkür
Ziyaretin kendileri için büyük moral kaynağı olduğunu belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit Burunlular, Milletvekili Gider ve beraberindeki heyete teşekkür ederek şunları dile getirdi:
“Derneğimizin en büyük amacı, engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamda daha güçlü bir şekilde yer almasını sağlamak. Engelsiz Atölye gibi projelerle bu hedefimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Sayın Vekilimize ve AK Parti heyetine teşekkür ediyorum.”
Yorumlar
Kalan Karakter: