Edirne’de düzenlenen 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık güreşlerinde ikincilik elde eden Feyzullah Aktürk, Yenice'nin gururu olan diğer güreşçiler Mustafa Şeref Özgül, Burak Can Ayyıldız ve takım arkadaşlarıyla birlikte Belediye Başkanı Veysel Acar’ı ziyaret etti.
Ziyarette, güreşçilere emekleri ve azimleri için teşekkür eden Başkan Acar, Aktürk'e Cumhuriyet altını takdim ederek, başarılarının artarak devam etmesini diledi.
Teşvik İkinci Boy’da da Gurur Geldi
Kırkpınar’da yalnızca başpehlivanlıkta değil, Teşvik İkinci Boy kategorisinde de Yenice'yi temsil eden Mustafa Şeref Özgül, 2.’lik başarısıyla göz doldurdu. Sporcunun bu önemli derecesi, hem ailesi hem de ilçe halkı tarafından büyük sevinçle karşılandı.“Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz”
Ziyaret sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı Veysel Acar şu ifadeleri kullandı:“Geleneksel Türk sporumuz olan yağlı güreşte ilçemizi en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bu başarılar tesadüf değil; disiplinli çalışmanın, inancın ve desteğin bir ürünüdür. Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz.”