CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, beraberindeki partililerle birlikte Cevatpaşa, İsmetpaşa ve Esenler Mahallelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirerek halkın nabzını tuttu. Akşam saatlerinde kahvehaneleri ve açık iş yerlerini gezen Ergun, vatandaşlarla bir araya gelerek CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Çanakkale’de düzenleyeceği büyük miting için davette bulundu.

Sokak Sokak Miting Daveti
Millet iradesine sahip çıkma vurgusu yapan İbrahim Can Ergun, saha çalışmaları kapsamında mahalle sakinlerine mitingin detaylarını anlattı. Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek olan büyük buluşmanın Çanakkale için önemine değinen Ergun, "Sokak sokak, mahalle mahalle halkımızla omuz omuzayız. Tüm hemşehrilerimizi bu büyük buluşmaya, sesimize ses katmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyük Buluşma 28 Mart'ta
CHP lideri Özgür Özel’in Çanakkalelilerle kucaklaşacağı büyük miting, 28 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek. Merkez İlçe Başkanlığı, miting gününe kadar kentin dört bir yanında davet çalışmalarına ara vermeden devam edecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: