Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Hacı Ramazan Muhtaroğlu ve Çanakkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Volkan Saltık ile birlikte Fevzipaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
Ziyaret kapsamında Talimhane Sokak ve Kuyu Sokak’ta yapılan saha gezisinde, sokaklardaki yapıların durumu, çevre düzenlemeleri ve bölgedeki ihtiyaçlar yerinde değerlendirildi. Başkan Erkek ve beraberindeki heyet, evlerin fiziki koşullarını gözlemleyerek, mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinledi.
Mahalledeki sorunları doğrudan yerinde görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Erkek, kentin tüm bölgelerinde vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.
HABER MERKEZİ