KÜLTÜR - SANAT
Yayınlanma: 17 Mayıs 2025 - 20:37
Güncelleme: 17 Mayıs 2025 - 23:18
Bayramiç Bahar Panayırı Başladı
Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde her yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında geleneksel olarak düzenlenen Bahar Panayırı, bu yıl da coşkuyla başladı. Bölgenin dört bir yanından esnafların katılım gösterdiği panayırda, birbirinden farklı stantlar renkli görüntülere sahne oldu.
KÜLTÜR - SANAT
17 Mayıs 2025 - 20:37
Güncelleme: 17 Mayıs 2025 - 23:18
Bu yıl çok sayıda esnafın sergi açtığı panayırda, ziyaretçiler üç gün boyunca eğlence, yemek, alışveriş ve hayvan alım satımı gibi birçok etkinlikle dolu dolu bir bahar deneyimi yaşıyor. Bayramiç'in köklü geleneklerinden biri olan panayır, hem ilçe halkının hem de çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerin buluşma noktası haline geldi.
Panayır boyunca kurulan eğlence alanları ve yöresel lezzetlerin sunulduğu yiyecek stantları, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken; hayvan pazarı da üretici ve alıcıları bir araya getiriyor. Her yaştan katılımcının ilgi gösterdiği panayır, bölge ekonomisine de hareketlilik kazandırıyor.
Bayramiç Bahar Panayırı, 19 Mayıs'ta sona erecek.
HANiFE ÇETiN# 4. Uluslararası Güvenlik Kongresi# Çanakkale 25. Dönem Milletvekili Dr. İbrahim Kürşat Tuna# Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi# INTPOLSEC Derneği# Bayramiç Bahar Panayırı# eğlence alanları# yöresel lezzetler
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir