Büyük Birlik Partisi (BBP) Çanakkale İl Başkanı Birol Tegen, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Çanakkale’de eğitim alanındaki mevcut durum, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve projeler üzerine detaylı görüş alışverişinde bulunuldu.
Eğitim Çalışmaları Masaya Yatırıldı
Ziyaret sırasında İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, Çanakkale genelinde yürütülen eğitim faaliyetleri, okulların durumu, öğretmen ve öğrenci sayıları ile yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. BBP Çanakkale İl Başkanı Birol Tegen ve yönetim kurulu üyeleri, eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, hayata geçirilen projelerin önemine vurgu yaptı.
Tegen, eğitimde başarıyı artıracak çalışmaların destekçisi olacaklarını ifade ederek, “Eğitim, bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Çanakkale’deki tüm eğitim projelerini yakından takip ediyor ve destekliyoruz” dedi.
Yeni Eğitim Yılı İçin Başarı Temennisi
Ziyaretin samimi bir ortamda gerçekleştiği bildirildi. BBP Çanakkale yönetimi, 2025-2026 eğitim öğretim yılının öğretmenler, öğrenciler ve tüm eğitim paydaşları için başarılı geçmesini temenni ettiklerini ifade etti. İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde eğitim çalışmalarını daha verimli hale getirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
İş Birliği ve İletişim Vurgusu
Hayta, BBP temsilcileri ile yaptığı görüşmede, Çanakkale’de eğitim alanındaki sorunların çözümü ve yeni projelerin hayata geçirilmesinde iş birliğinin önemine dikkat çekti. Özellikle okulların fiziki koşulları, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine yönelik projeler ve öğretmenlerin mesleki gelişimi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: