Bayram süresince 221 polis ve 144 jandarma olmak üzere toplam 365 personel, şehir içi ve kırsal alanlarda görev alacak.
24 Saatlik Denetim ve Hız Kontrolleri
Valilik açıklamasına göre, Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi ile 24 saat boyunca hız denetimi yapılacak. Ayrıca gündüz saatlerinde 12 ekip, gece saatlerinde ise 8 ekip radarla hız kontrolleri gerçekleştirecek.
Hava Araçlarıyla Denetim
Bayram boyunca hava araçlarıyla toplam 24 saatlik denetim gerçekleştirilecek. Bu sayede kara yolları havadan da kontrol altında tutulacak.
Otobüslerde Emniyet Kemeri Uyarıları
Toplu taşıma güvenliğini artırmak amacıyla otobüslerde ve terminallerde emniyet kemeri uyarıları ve kontroller yapılacak. Yetkililer, yolcu taşımacılığında can güvenliğini artırmak için sürücü ve yolculara yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin sürdürüleceğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: