Çanakkale’nin Sarıcaeli köyünde dün öğle saatlerinde başlayan yangın, kuvvetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Bölgedeki ormanlık alan ve tarım arazileri tehdit altına girerken, yangına çok sayıda orman ekibi, itfaiye aracı ve arazöz sevk edildi.
Ateş Savaşçılarının İnsanüstü Çabası
Yangın bölgesinde görev yapan ekipler, aşırı rüzgar ve yoğun duman altında adeta zamanla yarıştı. Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, alevlerin ortasında kalan arazöz ekibinin yaşadığı zor anlar net bir şekilde görülüyor. Görüntülerde, ekibin yangının içerisinden çıkış noktası bulmak için yoğun çaba sarf ettiği anlar kayda alındı.
“Yeşil Vatan” İçin Can Siperane Mücadele
Yangına müdahale eden bir ekip alevlerin arasında kaldı. Arazözün içerisine giren ekip, yangının içerisinden çıkmak için mücadele verdi. O anları cep telefonu kamerası ile kaydettiler. Arazöz sürücüsünün sakinliği sayesinde alevlerden kurtuldular. Görüntülerdeki konuşmalar ise çok çarpıcı ve durumun ciddiyetini net bir şekilde anlatıyor.
Arazöz Ekibi Ölümle Burun Buruna Geldi
Görüntülerde en dikkat çeken an, arazöz ekibinin bir anda alevlerin ortasında kalması oldu. Ekip, aracını manevra ettirerek yangının en az yoğun olduğu bölgeye doğru ilerledi. Kısa süre içinde güvenli bir alana ulaşan ekibin bu anları, izleyenleri hem korkuttu hem de hayran bıraktı.
Yorumlar
Kalan Karakter: