Çanakkale Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği Sahiplendirme Haftası Etkinlik Programı ile can dostlara dikkat çekiyor.
Havanın yağışlı olması nedeniyle ertelenen etkinlikler, 6-10 Ekim 2025 tarihleri arasında Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde (İsmetpaşa Mahallesi 48. Sokak No:5) gerçekleştirilecek. Etkinlikler saat 10.00’da başlayacak.
Program kapsamında “Yuvam Olur Musun?” standında kedi, köpek, tavşan ve keçilerle buluşma imkânı sunulacak. Ayrıca hediye mama dağıtımı, çocuk şarkıları dinletisi ve Cevatpaşa ile Barbaros Atam Kreş 5 yaş sınıflarının hazırladığı “Dünya Hayvanları Koruma Günü” temalı resim sergisi de etkinlikler arasında yer alacak.
Çanakkale Belediyesi, tüm vatandaşları sokak hayvanlarının yaşam hakkına dikkat çekmek ve sahiplendirmeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen bu anlamlı etkinliğe davet etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: