Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının 102. yıl dönümü, Çan'da Atatürk Şehir Meydanı'nda düzenlenen görkemli bir törenle coşkuyla kutlandı. Çan halkının yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, büyük bir bayram havasına sahne oldu.

Törene, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu ve Çan Belediye Başkanı Harun Arslan başta olmak üzere, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kaymakam Nebioğlu ve Başkan Arslan'ın vatandaşları selamlamasıyla başladı, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Cumhuriyetin kuruluş değerlerine ve önemine vurgu yaptı.

ÇİBAL Bandosu Mest Etti, KAHOT Coşturdu
Kutlamaların müzik ziyafetini ÇİBAL (Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi) Bandosu sundu ve katılımcıları adeta mest etti. Törenin en çok alkış alan anlarından biri ise KAHOT (Çan Kaymakamlık Halk Oyunları Topluluğu) ekibinin sergilediği gösteri oldu; topluluk, renkli performansıyla törene damgasını vurdu.
Yorumlar
Kalan Karakter: