Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından başlatılan, Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun özgürlüğü ve erken seçim talebini içeren imza kampanyası, vatandaşlardan gördüğü yoğun ilgi üzerine 11 Nisan 2025 tarihine kadar uzatıldı.
İlk olarak 2 Nisan - 5 Nisan tarihleri arasında planlanan kampanya, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Çanakkale’de de büyük bir katılım ile karşılandı. CHP örgütleri tarafından kurulan imza stantlarında vatandaşlar, hem İmamoğlu’na verilen cezayı hem de mevcut siyasi tabloyu protesto etmek için imza veriyor.
HABER MERKEZİ
Özgürlük ve demokrasi için, cumhuriyet ve halkçılık için, ATATÜRK ve millet için el ele omuz omuza mücadele edecegiz ve kazanacagız başka yolu yok.
EKREM İMAMOĞLUNUN SERBEST KALMASINI İSTİYORUZ.
İmza kampanyasına katılıyorum
Erken seçim erken seçim erken seçim
Ekrem inamoğlunun aerbest kalmasını istiyoruz
Erken seçim olsun