Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Mutfak Akademisi tarafından düzenlenen “Makarna Atölyesi”, Tıp Fakültesi ve Üniversite Hastanesi yönetimi ile Anabilim Dalı Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Etkinlik, Dr. Öğr. Üyesi Erhan Babaç koordinasyonunda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin katkılarıyla yürütüldü. Katılımcılar, makarna yapımının aşamalarını uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı buldu; el yapımı makarnanın hazırlanmasından şekillendirilmesine kadar pek çok aşamada aktif rol aldı.
Atölye boyunca ekip çalışması, iletişim ve paylaşım ön plana çıktı. Katılımcılar, hem yeni beceriler kazandıklarını hem de farklı akademik birimlerin bir araya gelmesiyle kurumsal dayanışmanın güçlendiğini ifade etti.
Etkinliğin ardından gelen olumlu geri bildirimler doğrultusunda, benzer sosyal öğrenme odaklı atölye çalışmalarının düzenli aralıklarla devam ettirilmesinin planlandığı belirtildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: