Değerler Kulübü üyeleri, öğretmenleri Sevim Duman ve Elif Yorulmaz'ın rehberliğinde okul çevresini ve Şehitler Sokağı'nı temizleyerek, toplumsal farkındalık yaratmayı amaçladılar. Etkinlik, öğrencilerin çevre bilincini artırmanın yanı sıra, topluma hizmet anlayışını geliştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Dünya Temizlik Günü'nde Çanlı öğrenciler temizliğe el attı
Dünya Temizlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, Çan Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, çevre temizliğine katkıda bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: