Gökçeada’da yaşayan Bulgaristan vatandaşları, 29 Ekim 2024’te yapılacak Bulgaristan genel seçimlerinde oy kullanma haklarını kullanmak üzere sandık başına gittiler.
Çanakkale'nin yanı sıra Bursa, Eskişehir, Yalova, Kütahya, Balıkesir ve Bilecik’te yaşayan çifte vatandaşlık sahibi kişiler de Bulgaristan seçimleri için oylarını kullanmak üzere sandıklara yöneldi.
Gökçeada Uğurlu Köy İlkokulu'nda da oy kullanan vatandaşlar, katılımın yoğun olduğunu aktardılar. Yaklaşık 300 kişi Uğurlu Köy İlkokulu'nda Bulgaristan Genel Seçimleri çin oy kullandı.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: