Etkinliğe, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay da katıldı. Çocuklarla birlikte filmi izleyen başkanlar, etkinlik sonrası minik izleyicilerle sohbet ederek keyifli anlar paylaştılar.
Gökçeada’da çocuklar için büyülü bir film gösterimi
Gökçeada Belediyesi’nin organizasyonu ile amfi tiyatroda çocuklar için "Komşum Totoro" isimli efsanevi animasyon filminin gösterimi düzenlendi. Çocuklar, Totoro’nun sihirli dünyasına dalarak büyülü bir yolculuğa çıktılar.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: