Proje Koordinatörü Elif Düzsoy liderliğinde gerçekleşen etkinlikte, öğretmenler Nursel Ceylan, Didem Aksoy, İbrahim Güner, Ömer Faruk Orhan ve öğrenciler yer aldı. Sevgi dolu ziyaret, huzurevi sakinlerinin ve sevgi evi çocuklarının yüzlerinde unutulmaz tebessümler bıraktı.
“Bir tebessüm bin umut yaratır” anlayışıyla gerçekleştirilen etkinlikte, genç gönüllüler hem büyükleriyle hem de minik yüreklerle birebir zaman geçirerek duygu dolu anlara imza attı. Sohbetler, oyunlar, şarkılar ve sıcak paylaşımlarla dolu bu özel günde, sevgi bağı kuşaklar arası köprü oldu.
Okul yönetimi, projeye katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek bu tarz gönül köprülerinin artarak devam edeceğini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: