Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın yaşamını yitirmesi, siyasi çevrelerde ve yerel yönetimlerde derin üzüntü yarattı. Çanakkale’den birçok isim, Durbay’ın vefatının ardından taziye mesajları paylaştı.
CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, yaptığı açıklamada, “Acımız çok büyük, kelimeler boğazımızda düğümleniyor. Manisa Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O, sadece bir belediye başkanı değil; gençliğinin baharında, en zorlu hastalığa karşı bile ‘Halkım için çalışacağım’ diyerek dimdik duran, azmiyle hepimize örnek olan bir mücadele insanıydı. Hastalığının en ağır günlerinde bile yüzünden tebessümü, yüreğinden hizmet aşkını eksik etmedi. Biz ondan razıydık, Allah da ondan razı olsun. O mücadelesini, güler yüzünü ve cesaretini asla unutmayacağız” ifadelerini kullandı.
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan da mesajında, “Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın bir süredir tedavi gördüğü Manisa Şehir Hastanesi’nde genç yaşta hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Ailesine, yakınlarına ve sevdiklerine bu acı günde sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun” dedi.
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ise mesajında, “Acımız büyük. Manisa Şehzadeler Belediye Başkanımız, değerli yol arkadaşımız Gülşah Durbay’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.
Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay da yayımladığı taziye mesajında, “Acımız tarifsiz. Manisa Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’ı kaybetmenin derin acısı içindeyim. O, yalnızca bir belediye başkanı değil; gençliğinin baharında, en ağır hastalığın karşısında bile ‘Halkım için çalışacağım’ diyerek dimdik duran, umudu ve azmiyle hepimize güç veren bir mücadele insanıydı. Hastalığının en zor günlerinde bile yüzünden tebessümü, yüreğinden hizmet aşkını eksik etmedi. Cesaretiyle, çalışkanlığıyla ve insanlığıyla gönüllerimizde silinmeyecek bir iz bıraktı. Biz ondan razıydık, Allah da ondan razı olsun. Mekânı cennet, ruhu şad olsun. Başımız sağ olsun” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: