Çanakkale İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ersin Aslan ile Çanakkale Baro Başkanı Avukat Ardahan Dikme ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’i ziyaret etti.
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ziyaretçileri Çanakkale İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ersin Aslan ile Çanakkale Baro Başkanı Avukat Ardahan Dikme ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.
Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde güncel konulara yer verilirken, Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir teşekkürlerini iletti.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: