Çanakkale Belediyesi personeli ve kent sakinlerinin yakından tanıdığı, samimiyetiyle bilinen Hüseyin Erdoğan'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Erdoğan için ilk tören, yıllarını adadığı Çanakkale Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirildi.

Törene, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Av. Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile mesai arkadaşları yoğun katılım gösterdi.

Belediye çalışanları, Erdoğan'ın ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni, "Kırmızı Hüseyin"i son kez görmek ve veda etmek için tören alanında bir araya geldi.
Hüseyin Erdoğan, belediye binası önünde okunan duaların ardından helallik alınarak son yolculuğuna uğurlandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: