Çanakkale Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen programa Belediye Meclis Üyesi İrfan Dehmen, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Canan Ergun, PEGEM Akademi eğitmenleri ve kursiyerler katıldı. Açılışta konuşan Coğrafya Öğretmeni Önder Cengiz, öğrencilere verimli bir kamp dönemi dileyerek kamp programının kapsamı hakkında bilgi verdi.
Açılış konuşmasının ardından başlayan ilk ders, “Eğitimin Temelleri ve Türk Eğitim Sistemi” konusu ile gerçekleştirildi.
KPSS’ye Hazırlıkta Yoğun Program
Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen kamp, 16-27 Haziran 2025 tarihleri arasında Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası'nda yürütülüyor. 09.30 – 17.30 saatleri arasında gerçekleşen kamp boyunca, KPSS’ye hazırlanan adaylara yönelik olarak Eğitimin Temelleri, Türk Eğitim Sistemi, Milli Eğitim Mevzuatı, Anayasa, Tarih, Coğrafya, Türkçe gibi alanlarda genel tekrar dersleri sunulacak.
Program, yalnızca AGS kursiyerlerini değil, aynı zamanda Eylül ayında yapılacak KPSS A Grubu sınavına hazırlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu adayları da kapsıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: