Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, belde halkından Ecrin Uzun tarafından açılan "La Perla Kuaför Salonu"nun açılış törenine katılarak genç girişimcinin heyecanına ortak oldu.
Terzialan beldesinde ticari hayata yeni bir soluk getirecek olan La Perla Kuaför Salonu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Figen ve Serkan Uzun çiftinin kızı olan genç girişimci Ecrin Uzun’un işletmeciliğini yaptığı salonun açılış kurdelesini Belediye Başkanı Tuncay Göymen kesti.

Açılışta bir konuşma yaparak yeni işletmenin beldeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Tuncay Göymen, yerel esnafın ve genç girişimcilerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Açılış töreni, belde sakinlerinin ve Uzun ailesinin yakınlarının katılımıyla sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Törenin ardından davetlilerle sohbet eden Başkan Göymen, işletmeyi gezerek sunulacak hizmetler hakkında bilgi aldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: