Lapseki Gestaş İskele yolu’nda asfalt çalışmaları tamamlandı
Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yürütülen yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, Lapseki Gestaş İskele Yolu’nda asfaltlama çalışmaları başarıyla tamamlandı.
Yoğun trafik alan ve ilçe ulaşımı açısından büyük önem taşıyan iskele yolunda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarıyla, sürücülere daha konforlu, güvenli ve modern bir ulaşım imkânı sunulmuş oldu.
İl Özel İdaresi ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar, planlanan takvim doğrultusunda kısa sürede tamamlanırken, yetkililer bölge halkına gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür etti.
HANiFE ÇETiN
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: