Lapseki Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde altyapı, çevre düzenleme ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Tır Parkı’nda zemin düzenleme çalışmaları ile İki Al Atlı bölgesinde beton yol yapımı devam ediyor. Ayrıca Sanayi Caddesi ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ni birbirine bağlayan yeni yolun yapım çalışmaları da sürdürülüyor.
Mezbahane içerisinde tel çit çekim işlemleri gerçekleştirilirken, ilçenin farklı noktalarında parke taş tamiri ve boyama çalışmaları devam ediyor.

Su arıtma çeşmelerinde filtre değişimleri ise belirlenen periyotlarla yapılarak vatandaşların sağlıklı suya erişimi sağlanıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün koordineli çalışmaları kapsamında, Hayvan Barınağı’nda ağaç taşıma ve dikim çalışmaları da devam etmekte.
Lapseki Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçemizin her noktasında hizmet ve bakım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: