Narkotik Köpeği Ares, uyuşturucu operasyonunda hayatını kaybetti
Çanakkale Emniyeti'nde daha önce görevli olan ve önemli hizmetlerde bulunan narkotik köpeği Ares, İstanbul'da düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda kaçan zanlıyı yakaladıktan sonra ağır uyuşturucu maddeye maruz kalması nedeniyle hayatını kaybetti.
Çanakkale'de önemli hizmetlerde bulunan Narkotik köpeği Ares 8 ay önce İstanbul'a tayin edilmişti. İstanbul'da bir villaya gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda görev alan Ares, kaçan bir zanlıyı yakalamayı başardı.
Ares camdan kaçan zanlıyı bacağından ısırarak etkisiz hale getirdi. Fakat Ares, zanlının kıyafetlerine sinen uyuşturucuya maruz kaldı. Kahraman Ares, uyuşturucudan zehirlenerek hayatını kaybetti.
HABER MERKEZİ
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: