Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Trendyol, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin sıklıkla işbirliği yaptığı önemli bir platform. Coğrafi işaretlerle ilgili olarak “Yöresel Ürünler Programı” KOBİ’lerimizi teşvik eden “İşini Büyüt” gibi işbirlikleri ile güzel çalışmalar yapıldı ve devam ediyor. Bugün de ihracat konusunda işbirliklerimizi görüştük. Üyelerimiz Trendyol aracılığı ile mikro ihracat yapabiliyorlar. Üyelerimizin e-ticaret sayesinde büyümesini ve kurumsallaşmasını, emeklerinin karşılığını alabilmelerini arzu ediyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Trendyol yetkililerinden ÇTSO’ya ziyaret
Trendyol Saha Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Olcay Akgün ile Güney Marmara Saha Sorumlusu Cem Titiz Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: