Ak Parti’den Sünnet Şöleni

KALEM Farkıyla...

Ak Parti’den Sünnet Şöleni

Ak Parti’den Sünnet Şöleni

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına bağlı Sosyal İşler Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Barbaros Mahallesi Mahalle Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte 6 çocuk sünnet ettirildi. Düzenlenen şölende konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek; ” AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına bağlı Sosyal İşler Birim Başkanlığımız anlamlı bir etkinliğe imza attı. Çocuklar bugünün yarını, yarının umududur sloganıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik gerçekten çok anlamlı oldu. Bu etkinlikte emeği geçen başta Sosyal İşler Birim Başkanım Yüksel Sevimli’ye, etkinliğin ilk anından itibaren yoğun bir çalışma içine giren Sosyal Işler Birim Başkan Yardımcısı Gülsüm Bulayır’a, ev sahipliği yapan Barbaros Mahalle yönetimine, Barbaros Sosyal İşler Başkanı Güler Gökçel’e, İl Başkanımız Gültekin Yıldız ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bu yavrularımızın ailelerine damatlıklarını da göstermeyi nasip etsin” dedi. Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlar gönüllerince eğlendi.

Galeri

Düşünceleriniz...

Arşiv

Takipte Kalın

Çanakkale'nin En Popüler Yerel Gazetesi Kalem, IOS & Android'de...

Kalem gazetesi artık IOS & Android cihazlarınızda. İndirin, seçkin yazarlardan etkin yorumlar, gündem yaratan haberler artık parmaklarınızın ucuna gelsin.

Uygulamayı ücretsiz indirebilir, bir hafta boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Deneme süresinin sonunda satın alma seçeneklerimizi kullanarak gazeteye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ÜST