Aydın'ın Efeler ilçesinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 80 yaşındaki çiftin evinde iddiaya göre boş altın keseleri bulunduğu, polis ekiplerinin olay yerinde çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için her detayın değerlendirdiği öğrenildi. Yaşlı çiftin mahalleden komşusu ise çiftin kimseye zararları olmadığını açıkladı.
Olay, Meşrutiyet Mahallesi Kültür Caddesi üzerindeki müstakil dubleks bir evde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, doktor olduğu öğrenilen Ahmet Çakaloğlu, bir süredir haber alamadığı anne ve babasının yaşadığı eve gitti. Eve giren Çakaloğlu, anne ve babasını kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Turgut (80) ve Nuran Çakaloğlu'nun (80) vücudunun çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleri sonucu hayatlarını kaybettiğini belirledi. Çakaloğlu çiftinin cansız bedenleri, olay yerindeki incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
"Gece evden kavga sesleri gelmiş"
Komşularının gece saatlerinde evden kavga sesleri duyduklarını iddia ettiği Çakaloğlu çiftinin kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.
"Boş altın keseleri bulundu"
Olay yerinde yapılan incelemelerde evin içerisinde iki adet boş altın kesesi bulunduğu iddia edilirken, polis ekiplerinin de olayın yaşandığı ev ve çevresinde incelemelerinin sürdüğü, ayrıca çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alındığı öğrenildi.
"Kimseye zararları yoktu"
Bıçaklanarak öldürülen yaşlı çiftin komşusu Meryem Aksoy, "Kimseye zararları yoktu. Kendi halinde bir çiftti. Her zaman selamlaşırdık. Çok üzgünüz durumdan inanamadık. Nasıl olduğuna inanmıyoruz. Bir an önce failler bulunsun. Olayın ne zaman olduğunu da bilmiyoruz. Herkes gibi bizde sosyal medyadan öğrendik. Bugün de polisler geldi, araştırmalarına devam ediyor. Çok üzgünüz diyecek hiç bir şeyimiz yok" diye konuştu.
Aydın’da Kan Donduran Vahşet: 80 Yaşındaki Çift Bıçaklanarak Katledildi, Altın Keseleri Boş Çıktı!
Aydın Efeler'de haber alınamayan yaşlı çift, doktor oğulları tarafından evlerinde kanlar içinde bulundu. Evdeki boş altın keseleri 'hırsızlık' şüphesini güçlendirirken, gece yarısı duyulan kavga sesleri neyin habercisiydi?
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: