Bayramiç’te kermes ve sergi açıldı

KALEM Farkıyla...

Bayramiç’te kermes ve sergi açıldı

Bayramiç’te kermes ve sergi açıldı

Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından kermes ve 8. Sınıflar Teknoloji Tasarım Yıl Sonu Sergisi açıldı.
Sergiye katılan Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, öğrencilerle bir araya geldi ve öğrencilerin yaratıcılığını ve becerilerini sergileyen projelerini yakından inceledi. Kaymakam Alper Taş, bu tür etkinliklerin öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlaması, gelecekteki meslek seçimlerine yön vermeleri ve yenilikçi fikirlerin ortaya çıkmasını teşvik etmesi açısından büyük önem taşıdığını belirtip öğrencileri tebrik etti ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Galeri

Düşünceleriniz...

Arşiv

Takipte Kalın

Çanakkale'nin En Popüler Yerel Gazetesi Kalem, IOS & Android'de...

Kalem gazetesi artık IOS & Android cihazlarınızda. İndirin, seçkin yazarlardan etkin yorumlar, gündem yaratan haberler artık parmaklarınızın ucuna gelsin.

Uygulamayı ücretsiz indirebilir, bir hafta boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Deneme süresinin sonunda satın alma seçeneklerimizi kullanarak gazeteye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ÜST