Çanakkale Süper Amatör Lig (SAL) 2025-2026 Sezonu 1. hafta karşılaşmalarıyla start aldı.
Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Biga Adaspor, sahasında güçlü rakibi Geliboluspor ile karşı karşıya geldi. Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda oynanan maç, centilmence geçen bir mücadeleyle 1-1 berabere tamamlandı.
İlk Gol Geliboluspor’dan
Maçın ilk devresinde üstün bir performans sergileyen Geliboluspor, 35. dakikada Ayhan Singer’in golüyle öne geçti. Bu gol, takımın oyun planını sahada etkin şekilde uyguladığını gösterdi. İlk devreyi 1-0 önde kapatan Geliboluspor, ikinci yarıya avantajlı bir skorla çıktı.
Biga Adaspor Penaltıyla Eşitliği Sağladı
İkinci devrede Biga Adaspor, baskısını artırarak gol arayışına girdi. Maçın 65. dakikasında penaltıdan Ahmet Vardar Artuner ile eşitliği yakalayan ev sahibi ekip, taraftarlarını coşturdu. Bu gol, sezonun ilk haftasında iki takımın da sahadaki kararlılığını ortaya koydu.
Seyirciden Yoğun İlgi ve Centilmence Mücadele
Maçı takip eden taraftarlar, centilmence geçen mücadelenin keyfini çıkardı. İki takımın da disiplinli ve fair-play ruhuyla oynaması, SAL heyecanına yakışan bir başlangıç oluşturdu. Özellikle Geliboluspor cephesinde, geçen yılki sezondan kalan Seyfettin Gedikli’nin cezası nedeniyle maçta yer alamaması dikkati çekti.
Yorumlar
Kalan Karakter: