Biga Hayvancılık Kooperatif Birliği’nden İl Tarım ve Orman Müdürü Demirhan’a ziyaret
Çanakkale Biga Hayvancılık Kooperatif Birliği Başkanı Ahmet Tozan ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Biga ilçesinde yürütülen ve hayvancılık alanında uygulanması planlanan projeler ile yapılan çalışmalar ele alındı. Bölgedeki hayvancılığın geliştirilmesi, üreticilerin desteklenmesi ve sektöre yönelik yenilikçi uygulamalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
İl Müdürü Ergün Demirhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.
HABER MERKEZİ
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: