Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, 2 No'lu Meslek Komitesi Başkanı Ali Aydın ve komite üyesi Erhan Yaşar, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Heyet, e-ticarette modüler mobilya alanında gerçekleştirecekleri iş birliği konusunda temaslarda bulunarak bir toplantı gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, İnegöl TSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl TSO Meclis Başkanı Kenan Kender, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği ve Modef Fuarcılık Ticaret Ltd. Şti. yetkilileri ile görüştüler.
Biga TSO heyeti, misafirperverlikleri ve iş birliği için İnegöl TSO yetkililerine teşekkür etti.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: