Bigaspor’da sahalar yaz enerjisiyle doldu
Bigaspor, 2025 yaz sezonunun en heyecanla beklenen etkinliklerinden biri olan Yaz Futbol Okulu’nun açılışını coşkulu bir atmosferle gerçekleştirdi. Kulüp tesislerinde düzenlenen açılışta, sahaya çıkan minik futbolcular enerjileriyle hem antrenörlerini hem de ailelerini gururlandırdı.
Hem öğrenecek hem eğlenecekler
Yaz boyunca sürecek programda, çocuklar hem temel futbol eğitimi alacak hem de takım ruhunu, disiplin ve spor ahlakını öğrenerek gelişimlerine katkı sağlayacak. Antrenmanlar, Bigaspor altyapı antrenörleri eşliğinde profesyonel bir planlama doğrultusunda yürütülecek.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Bu yaz hem çok şey öğreneceğiz hem de çok eğleneceğiz. Bigaspor sadece bir kulüp değil, bir aile. Hep birlikte daha güzel yarınlara yürüyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Aileler, çocuklar ve antrenörler el ele
Açılışta konuşan kulüp yetkilileri, çocuklarını spora yönlendiren ailelere de teşekkür ederek şu sözlere yer verdi:
“Bizlere güvenip en kıymetli varlıklarını emanet eden ailelerimize ve bu süreci titizlikle yöneten antrenör ekibimize gönülden teşekkür ediyoruz. Geleceğin yıldızlarını birlikte yetiştiriyoruz.”MUSTAFA AYDIN GÜL