Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Demir ve üyeler, yıllardır kamuoyunun gündeminde olan mağduriyetlerinin giderilmesi yönündeki taleplerini bir kez daha dile getirdi. Ceylan, derneğin talepleri doğrultusunda hazırlanan ve TBMM’ye sunulan kanun teklifinin yasalaşması yönündeki beklentilerin altını çizen heyetle yakından ilgilendi.
Milletvekili Ceylan, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Terörle mücadele sırasında yaralanmalarına rağmen gazi sayılmayan vatandaşlarımızın adalet taleplerini sonuna kadar destekliyoruz. Bu konuda Meclis’e sunduğumuz kanun teklifinin takipçisiyiz. Sorunun çözümü için mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP’li Ceylan, ilgili mağduriyetin giderilmesi için tüm siyasi partilerin ortak hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, toplumsal vicdanı yaralayan bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasının önemine dikkat çekti.
HANiFE ÇETiN
GÜNCEL
Yayınlanma: 18 Haziran 2025 - 06:32
CHP'li Özgür Ceylan: "Gazi sayılmayan mağdurların sorunlarının takipçisiyiz"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, “Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği” Genel Başkanı Ertuğrul Gazi Demir ve dernek üyelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı.
GÜNCEL
18 Haziran 2025 - 06:32