CHP’nin ilk aday adayı sahneye çıktı

KALEM Farkıyla...

CHP’nin ilk aday adayı sahneye çıktı

CHP’nin ilk aday adayı sahneye çıktı

31 Mart 2019 yerel seçimleri için CHP’de ilk isim aday adaylığını açıkladı.

2019 yerel seçimlerinde aday olmak için görevinden istifa eden Bayramiç CHP İlçe Başkanı Mert Uygun, çalışmalara başladı. Köy köy, mahalle mahalle gezen Uygun, Bayramiç’te yerel seçimde ipi göğüsleyecek partinin CHP olacağını söyledi. Bayramiç panayırında stant açarak tanıtım çalışması yapan Bayramiç CHP ilçe örgütü, kendilerini seçime en hazır parti olarak gördüklerinin altını çiziyor. Mert Uygun’dan boşalan ilçe Başkanlığı koltuğuna oturan Sururi Savaş, Bayramiç Belediye Başkanlığını partisinin kanacağını dile getirdi ve “Kazanmak için yola çıktık, kazanacağız” dedi.

Düşünceleriniz...

Arşiv

Takipte Kalın

Çanakkale'nin En Popüler Yerel Gazetesi Kalem, IOS & Android'de...

Kalem gazetesi artık IOS & Android cihazlarınızda. İndirin, seçkin yazarlardan etkin yorumlar, gündem yaratan haberler artık parmaklarınızın ucuna gelsin.

Uygulamayı ücretsiz indirebilir, bir hafta boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Deneme süresinin sonunda satın alma seçeneklerimizi kullanarak gazeteye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ÜST