ÇOMÜ’den yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizin milli şuurlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak, farkındalıklarını arttırarak tarih bilinçlerinin gelişmesine destek olmak ve birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak amacıyla organize edilen geziye öğrencilerden ve idari personelden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grup katılım sağladı.Kilitbahir, Alçıtepe Sağlık Müzesi, Çanakkale Şehitler Abidesi, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı gibi alanları rehber eşliğinde ziyaret eden öğrenciler, Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı alanları yakından görme fırsatı buldukları için oldukça mutlu ve gururlu olduklarını ifade ettiler” denildi.
ÇOMÜ Şehitlik Gezisi düzenledi
Trakya Üniversiteler Birliği’nin düzenlediği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde, Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla, Çanakkale Kültür ve Çanakkale Şehitlik Gezisi düzenlendi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: