Erdener Can başkanlık için ilk adımı attı

KALEM Farkıyla...

Erdener Can başkanlık için ilk adımı attı

Erdener Can başkanlık için ilk adımı attı

Çanakkale AK Parti Eski İl Başkanı Erdener Can belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için ismi geçen adaylardan olan Çanakkale AK Parti eski il başkanı Erdener Can Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adaylığı başvurularının 5-12 Kasım tarihleri arasında yapılacağı AK Parti’de, Çanakkale Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk isim belli oldu. Çanakkale AK Parti eski il başkanı Erdener Can belediye başkanlığına aday adayı olmak istediğini belirtti. Can yaptığı açıklamada, “Teşkilatımız ve genel merkezimiz uygun görürse böyle bir düşüncemiz var. Çanakkale Belediye Başkanlığı için niyetliyiz. Bu konuda da hayallerimiz var. Heyecanımız var. Çanakkale gerçekten çok güzel bir şehir. Her şeyin de en iyisini hak ediyor. Biz de Çanakkale’ye hizmet etmek istiyoruz. Sadece Çanakkale’de kaldırım ve çiçeklik olayı değil. Çanakkale’nin şehirleşmesinden tutun da turizmine kadar pek çok alanda hizmet etmek istiyoruz. O yüzden bu konuda heyecanlıyız ama tabii takdir genel merkezimizindir. Bizde henüz aday adaylığı başlamadı. 5 Kasım’da başlayacak. Böyle bir niyetim var. Partiden arkadaşlarımız paylaşımlar yapıyorlar. Bizler de aday adaylığı için müracaat etmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Düşünceleriniz...

Arşiv

Takipte Kalın

Çanakkale'nin En Popüler Yerel Gazetesi Kalem, IOS & Android'de...

Kalem gazetesi artık IOS & Android cihazlarınızda. İndirin, seçkin yazarlardan etkin yorumlar, gündem yaratan haberler artık parmaklarınızın ucuna gelsin.

Uygulamayı ücretsiz indirebilir, bir hafta boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Deneme süresinin sonunda satın alma seçeneklerimizi kullanarak gazeteye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ÜST