Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Ezine’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 578 gram esrar maddesine el konulduğunu açıkladı.
Konuyla ilgili Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada şöyle dendi: “Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uyuşturucu Madde Ticareti yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik sürdürülen araştırmalar neticesinde; A.Ö isimli şahsın Ezine ilçesinde satmak için uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınması üzerine, şahsın takibine başlanılmıştır. Gerçekleştirilen operasyonda Ezine ilçesinde şahsın bindiği araç, valiz ve üst aramasında yapılan arama neticesinde; 578 gram (daralı) Esrar maddesine el konulmuş, şüpheli şahıs daha önce Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Ve Sağlama suçundan arandığı tespit edilmiş ve hakkında adli işlem başlatılmıştır.”
Ezine’de uyuşturucu operasyonu
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Ezine’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 578 gram esrar maddesine el konulduğunu açıkladı