Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi açıklarında, Yunanistan tarafından Türk karasularına geri itilen bir lastik botta bulunan 23 düzensiz göçmen ve 17 çocuk, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
Çanakkale iline bağlı Gökçeada ilçesi açıklarında, 07 Mayıs 2024 tarihinde saat 11.18’de Sahil Güvenlik Botları (TCSG-903, TCSG-16) tarafından bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu bilgisi alındı.
Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen lastik bot içerisindeki 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Bu grup içerisinde 17 çocuk da bulunmaktaydı.
HABER MERKEZİ
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: