Gözleri görmeyen kedi ömürlük yuvasını arıyor

KALEM Farkıyla...

Gözleri görmeyen kedi ömürlük yuvasını arıyor

Gözleri görmeyen kedi ömürlük yuvasını arıyor

Enfeksiyon sebebiyle gözleri görmeyen yavru kedi sahiplenilmeyi bekliyor.

Çanakkale’de bir vatandaş yolda bulduğu bir kediyi geçtiğimiz günlerde Çanakkale Belediyesine getirdi. Burada Özel Kalem’de çalışan Setenay Tetik ise kediyi veterinere götürerek ameliyat ettirdi. Tetik, kedinin acilen yuva sahibi olması gerektiğini, gözlerinin ise hiç görmeyeceğini söylüyor. Ayrıca ameliyattan sonra minik kedi için ömürlük bir yuva aranacak.

Öte yandan minik kediyi sahiplenmek isteyen kişiler ise0 546 435 12 34 numaradan Setenay Tetik’e ulaşabilirler.

Düşünceleriniz...

Arşiv

Takipte Kalın

Çanakkale'nin En Popüler Yerel Gazetesi Kalem, IOS & Android'de...

Kalem gazetesi artık IOS & Android cihazlarınızda. İndirin, seçkin yazarlardan etkin yorumlar, gündem yaratan haberler artık parmaklarınızın ucuna gelsin.

Uygulamayı ücretsiz indirebilir, bir hafta boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Deneme süresinin sonunda satın alma seçeneklerimizi kullanarak gazeteye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ÜST