Gözüne tuvalet fırçası saplandı

KALEM Farkıyla...

Gözüne tuvalet fırçası saplandı

Gözüne tuvalet fırçası saplandı

32 yaşındaki erkek hastanın gözünden girip 20 cm kadar beyine ilerleyen yabancı cisim, 4 saat süren başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
Biga’da ikamet eden 32 yaşındaki hasta, 20 Ekim cumartesi günü evinin tuvaletinde baygınlık geçirerek tuvalet fırçasının üzerine düştü. Göz boşluğundan giren fırçanın sapı hastanın beynine kadar ulaştı. Akşam saat 7 sularında hastanemize getirilerek acilen ameliyata alınan erkek hastanın sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Beyin Cerrahı Op. Dr. Cengiz Kara, beraberindeki Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Eray Eser, Anestezi Uzmanı Dr. Cenk Çetin ve ameliyathane ekibi tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilen operasyon yaklaşık 4 saat sürdü.

BEYİN ZARI ONARILDI
Başarılı geçen ameliyat sonrasında bilgi veren Op. Dr. Cengiz Kara “Talihsiz bir kaza geçiren bu genç hastamızı acilen ameliyata aldık. Gözün alt tarafından giren yabancı cismin beyine 20 cm kadar girdiği görüldü. Cisim çıkarılarak beyin dokuları kontrol edildi, temizlendi ve beyin zarı onarıldı. Hastamız ameliyat sonrasında tedavi ve takip amaçlı olarak 3 gün yoğun bakım ünitesinde izlendi. Şu an klinikte yatmakta olan hastamızın sağlığı her geçen gün iyiye gidiyor” dedi.

Düşünceleriniz...

Arşiv

Takipte Kalın

Çanakkale'nin En Popüler Yerel Gazetesi Kalem, IOS & Android'de...

Kalem gazetesi artık IOS & Android cihazlarınızda. İndirin, seçkin yazarlardan etkin yorumlar, gündem yaratan haberler artık parmaklarınızın ucuna gelsin.

Uygulamayı ücretsiz indirebilir, bir hafta boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Deneme süresinin sonunda satın alma seçeneklerimizi kullanarak gazeteye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ÜST