Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Muharrem Erkek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu liderliğindeki heyet, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Temiz, Ahmet Çelik, Akın Yalman, Şakir Kutluay ve Deniz Tennioğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal yer aldı.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyarette; “31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde halkımızın gösterdiği iradenin sonucu olarak Çanakkale Belediye Başkanlığı görevi, Sayın Muharrem Erkek’e tevdi edildi. Bu göreve hizmet ve çözüm anlayışı ile Çanakkale’mize layık bir şekilde yerine getireceğine olan inancımız ile kendisini tebrik ettik ve başarılar diledik. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak siyaset üstü çalışma prensibimiz çerçevesinde İlimize faydalı olacağına inandığımız her çalışmaya destek vermeye hazırız. Odamız Meclisince tespit edilen taleplerimizi tekrar arz ederek istişarede bulunduk ve olumlu yaklaşımları için kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: