“İttifak’ın temeli sağlam değildi”

KALEM Farkıyla...

“İttifak’ın temeli sağlam değildi”

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan MHP-AK Parti ittifakının sağlam temeller üzerine kurulu olmadığı için bir gün bozulacağını bildiklerini, onun da gerçekleştiğini ifade etti.

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan dünkü grup toplantısında MHP-AK Parti ittifakının bozulduğunu açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının değerlendirdi. Güneşhan yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Grup toplantısında Devlet Bahçeli ittifakı bitirdiğini söyledi. Aslında bu ittifakın ne amaçlı nasıl kurulduğu belliydi. Beraber yürümeyeceğini biz biliyorduk. Çünkü sağlam temeller üzerine kurulmuş bir ittifak değildi. Tamamen çıkar ilişkilerine dayalı bir ittifaktı. Bu ittifakın bir gün dağılacağı belliydi. O da dün oldu. Dolayısıyla biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak buna bakmıyoruz. Biz önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz”

Düşünceleriniz...

Arşiv

Takipte Kalın

Çanakkale'nin En Popüler Yerel Gazetesi Kalem, IOS & Android'de...

Kalem gazetesi artık IOS & Android cihazlarınızda. İndirin, seçkin yazarlardan etkin yorumlar, gündem yaratan haberler artık parmaklarınızın ucuna gelsin.

Uygulamayı ücretsiz indirebilir, bir hafta boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Deneme süresinin sonunda satın alma seçeneklerimizi kullanarak gazeteye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ÜST