İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kabataş Metro inşaatında beton dökme işlemi sırasında yaşanan kazaya ilişkin soruşturma başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığınca atanan bilirkişi, kazaya raporunu tamamladı. Raporda kazanın oluşumunda BMA Enerji Mühendislik İnşaat şirketi sahibi B.Ç. ve aynı şirkette şantiye şefi olarak görev yapan O.Ç. kusurlu bulundu. Gözaltına alınan B.Ç. ve O.Ç. "Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma" suçlamasıyla tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Kabataş metro inşaatında yaşanan kazaya ilişkin 2 gözaltı
Beyoğlu Kabataş metro inşaatında 1 işçinin hayatını kaybettiği, 3 işçinin yaraladığı kazaya ilişkin taşeron şirket sahibi ve şantiye şefi gözaltına alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: