”Küçükkuyu Beldesi turizm cenneti olacak”

KALEM Farkıyla...

”Küçükkuyu Beldesi turizm cenneti olacak”

”Küçükkuyu Beldesi turizm cenneti olacak”

AK Partililer Ayvacık İlçe Başkanlığı ve Küçükkuyu Belde Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Teşkilat Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Seçim İşleri Başkanı Av. Namık Ergin, Ayvacık İlçe Koordinatörü İlhan Şahin ile birlikte Ayvacık İlçe Başkanlığını ve Küçükkuyu Belde Başkanlığını ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelinen ziyarette görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantı sonrasında Ayvacık ve Küçükkuyulularla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye, onların düşünceleri ve önerileri çerçevesinde yerel siyaseti ve yatırımları şekillendirmeye çalıştıklarını belirtti. Başkan Yıldız, Ayvacık’ın tünellerle, kruvaziyer limanı ve Midilli Gümrük Kapısı ile ulaşım alt yapısının oluşturulduğunu, Ayvacık’ta AK Parti Belediyesi olarak güzel işlere imza attıkların, inşallah yakın tarihte Küçükkuyu Beldesini de AK Belediyecilik ile bir turizm cenneti haline getireceklerini söyledi.

Düşünceleriniz...

Arşiv

Takipte Kalın

Çanakkale'nin En Popüler Yerel Gazetesi Kalem, IOS & Android'de...

Kalem gazetesi artık IOS & Android cihazlarınızda. İndirin, seçkin yazarlardan etkin yorumlar, gündem yaratan haberler artık parmaklarınızın ucuna gelsin.

Uygulamayı ücretsiz indirebilir, bir hafta boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Deneme süresinin sonunda satın alma seçeneklerimizi kullanarak gazeteye sahip olmaya devam edebilirsiniz.

ÜST