CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek Alamos Gold şirketinin faaliyetlerini durduracağı açıklamasının olumlu bir gelişme olduğunu belirtti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek Kazdağları’nda yapılması planlanan siyanürlü altın madenciliği konusunda ruhsatı yenilenmeyen Alamos Gold şirketi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Durumun olumlu olduğuna dikkat çeken Erkek, "Ülkemizdeki tüm çevre dostlarının ve hemşerilerimizin mücadelesiyle alınan karar geleceğimiz için olumlu bir adım. Kazdağları'nda tüm altın madenciliği ve termik santral faaliyetleri durdurulmalıdır. Kazdağları'nı korumaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
SİYASET
Yayınlanma: 15 Ekim 2019 - 14:20
"Mücadelemiz sürecek"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek Alamos Gold şirketinin faaliyetlerini durduracağı açıklamasının olumlu bir gelişme olduğunu belirtti
SİYASET
15 Ekim 2019 - 14:20