Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), sağlık çalışanlarının haklarını savunmak ve taleplerini duyurmak amacıyla geniş çaplı bir iş bırakma eylemi düzenleyecek.
Birinci basamak sağlık çalışanları, 6-10 Ocak 2024 tarihleri arasında beş gün boyunca iş bırakacak. Bu kapsamda aile sağlığı merkezleri (ASM) ve benzeri birimlerde hizmet veren sağlık çalışanları, taleplerinin karşılanması için seslerini duyurmayı hedefliyor.
İkinci ve üçüncü basamakta çalışan sağlık emekçileri ise 8 Ocak 2024 Çarşamba günü bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirecek.
HABER MERKEZİ
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: