Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu'nda, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı heyecanla başladı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven ve Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Bilen'in açılışını yaptığı fuar, 24-25 Nisan 2024 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. Toplamda 13 proje sergilendiği fuarda, öğrenciler kendi projelerini tanıtarak uygulamalarını gerçekleştirdiler. Ziyaretçilere öğretmen Mine Karanfil Dalgın tarafından ebru sanatı uygulamaları sunuluyor ve bu etkinlik öğrencilerin ilgisini çekti.
Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu'nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı heyecanı
Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu'nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi. Fuar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Milli Eğitim Şube Müdürü tarafından açıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: