Çanakkale Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği; gerçekleştirdiği operasyon neticesinde, kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlileri, Valilik makamı idari denetim yetkisinde, Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri ile birlikte yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 5607 SKM suçundan; M.S.K ve Ö.İ isimli şahısların iş adresinde arama yaptı. Ekipler, bin 415 adet kesilmiş TAPDK bandrolü, 29 bin 740 adet doldurulmuş makaron, 27 bin 200 adet bandrolsüz boş makaron, 6 adet gümrük kaçağı nargile kömürü, 161 paket gümrük kaçağı sigara sarma kâğıdı ve 90 kilogram kıyılmış sarmalık tütün ele geçirdi.
Operasyonda yakalanan şüpheliler; M.S.K ve Ö.İ isimli şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılmış olup, savcılık talimatıyla KOM Şube Müdürlüğü’nden salındı.
ASAYİŞ
Yayınlanma: 08 Şubat 2023 - 14:26
Tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi
Çanakkale Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği; gerçekleştirdiği operasyon neticesinde, kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirdi
ASAYİŞ
08 Şubat 2023 - 14:26